Tuesday, January 27, 2009

Vinter

Det snør, og snør og snør her i Oslo.
De to siste helgene har hovedstaden nesten snødd inne. Og hva annet kan man gjøre enn å ta på seg votter, lue og masse klær og bare "hoppe i det".
På lørdag var vi på en skikkelig aketur sammen med noen klassevenner av Iver. Det var en kjempefin dag, trass i skikkelig snøføyk. Vi hadde med store søppelsekker til å skli på, ved og gode pølser. Dette kunne rett og slett ikke slå feil. ;)


Aking på søppelsekk kan anbefales på det varmeste! Det går unna! Og hvis du skal ha med en hel haug med unger på en allerede overfyllt buss....ja hva er vel bedre enn å slippe å drasse med et arsenal av akebrett og ski og staver og kjelker i tillegg. ;)
Vi kunne skli på magen og ryggen og rumpa....vi kunne tilogmed hoppe på et lite snøhopp. :)
...dessuten ble vi ikke så bløte....for snøen her er ganke bløt.... Og det blåser!
....men vi fikk da til et pølsebål - hadde med tørr ved og en god ladning med pølser, lomper, ketchup og til og med sprøstekt løk!! Snakk om luksus!
------------------------------------------------------------------------------------------Søndag-------



På søndag hadde det kommet enda mer snø! Vi hadde en skikkelig langsom dag. En av de sjeldne....en sånn dag da vi ikke trengte gjøre noen ting! DET var deilig det! Sol var på besøk hos signe, Eirun lagde seg en kjempeflott snømann på ski og en snølykt. Edvin bygde videre på snøborgen sin, og Iver benyttet dagen til å sortere Legoen sin. ;)

No comments: