Saturday, June 24, 2006

Sankthans


Eirun og Sol plukker sine midtsommer-buketter i hagen. De koser seg og finner etterhvert mange fine blomster, både storkenebb, prestekrage, kjerringtann, kløver, lupin, hundekjeks og fagerfredløs. Da ble det 7 ulike tilsammen.....og buketten, den skal ligge under hodeputa når man legger seg etter midtsommernatts-feiringen.....da får man drømme om sin hjertenskjær..... ;-)




Det var avslutning i barnehagen idag.
Koselig, med eventystund, kaffe på tunet og 6-åringene som red ut av barnehagen på kjepphestene sine. Sol satt som et lite lys mens Marianne fortalte sankthans-eventyret.

På kvelden dro vi ned til Nordstrand bad. Der tenner de et digert bål, det er sjømannsviser og trekkspill-musikk, og masse folk.
Tenkte det ville være gøy for ungene.
Tilfeldigvis møtte vi Charlotte på vei ned dit, så hun ble også med på feiringen. Vi grillet pølser når bålet hadde blitt til glør.
Jentene vassa litt, Edvin og Iver var ivrig opptatt med å fotografere, og siden av å grille og kikke på bålet.
Det ble en koselig fest. :)





Idag sov vi lenge etter å ha vært oppe leeenge i den lange, lyse natta.

Sol sov til nærmere 11. :) Da var alle vi andre oppe, og nøt det deilige været på verandaen. Nå var det Eirun som var i farta med kameraet, det er så gøy når ungene vil ta bilder også. :) Her har hun tatt bilde av meg og Sol.

Senere idag har vi vært på besøk hos mommo. Vi hadde med jordbær. Mommo hadde bakt kake (!!!) og vi spiste og hadde det kjempefint. TUSEN TAKK for idag! :-)

1 comment:

Unknown said...

Ser ut til at dere hadde en kjempeflott midtsommersaften.
Syns det er så fint når man i varetar gamle treadisjoner, sånn som 7 blomsterslag under puten, og man drømmer om sin kjære.

Flott blog, Gudrun.