Sunday, February 12, 2006

Kirkemusikk og havis...



Dagen startet med en noe ganske uvanlig for vår familie: Vi dro på familiegudstjeneste.

Eirik skulle spille på Gudstjenesten med storbandet; Borderline. Alle ungene var med. De satt på første kirkebenken, rett vedsidenav trommesettet til leif, og koste seg. Det ble nok litt lenge, med både tre dåpsbarn, 2 runder altergang og ofring....og liturgien var nok ikke det mest spennende for de fire små....men de var flinke, og holdt ut.

Det beste var når pappa og de andre i bandet spillte. Sol kom litt seinere sammen med mommo. Da gikk hun rett fram til pappa, satte seg på foten hans, og var "helt med" når han spillte. Hun smilte og humpet i takt. Skulle hatt kamera da.....


Været idag har bare vært helt utrolig nydelig. Iskaldt og sol.

Etter gudstjenesten dro vi på tur til Hvervenbukte for å kikke på isen som har lagt seg på fjorden. det er ikke så ofte at Oslofjorden fryser til. Isen var ikke særlig tykk, men innerst på stranda gikk det fint an å gå på isen. litt lenger ut kunne vi godt kjenne at isen svaiet, og noen steder var dev så tynn at man ville gått igjennom.

Fuglene hadde slått seg ned et godt stykke ut på isen, og ungene var imponert over at de kunne ligge stille på den tynne ishinna.

Vi hadde med kakao, og vi lekte i sjøkanten, og koste oss. Spennende med de fine iskrystallene og isflakene.

Edvin var opptatt av å leke med en "hoppmann" han hadde fått til jul. han lagde bakker og baner som figuren hans kunne kjøre nedover.

Sol ville gjerne bare sitte på akebrettet og bli trukket av Mommo. Eirun og Iver var veldig opptatt av isen, og holdt på helt ute ved råka. (ingen av den plumpa, utrolig nok!! )

Det er rart å både være "på stranda" og ha MASSE snø samtidig. Sola tok godt inne ved muren ved lysthuset på hverven, men snøen ligger snart meterhøy, og bakkene rundt er fine å ake i.






No comments: